آسانسور بیماربر

دسته بندی پروژه ها

  • هیچ دسته‌ای پیدا نشد

تهران,شهرک دانشگاه

mohsenyaqubi3@gmail

09128066284

شنبه تا چهار شنبه 8 تا 16

آسانسور بیماربر
176125
10 شهریور 1401
asalift-admin

آسانسور بیماربر چیست؟

 

اهمیت آسانسور بیماربر

آسانسور بیماربر از نظر فنی یک دستگاه بلند کننده پیچیده است که باید حداکثر اطمینان و ایمنی کار را تضمین کند. در بیمارستان ها و کلینیک ها، به این پارامترها توجه ویژه ای می شود، زیرا هرگونه شکست می تواند منجر به عواقب جدی شود. به همین دلیل است که تجهیزات بالابر برای بیمارستان ها باید حفاظت بیشتری داشته باشند و حتی بدون وجود برق، بدون وقفه کار کنند. بنابراین، آسانسورهای بیمارستانی مدرن ضروری است که مجهز به باتری هایی باشند که امکان استفاده ی بدون وقفه، حتی در صورت قطعی برق را فراهم کند.

 

ظرفیت آسانسور بیماربر

مساحت بالابر بیمارستان باید به گونه ای طراحی شود که فضای کافی برای برانکار و کادر پزشکی داشته باشد. و ضمن اینکه بسیار مطلوب است که فضای اضافی برای اقدامات اضطراری و حمل تجهیزات لازم در نظر گرفته شود. و ضمن اینکه باید ساعات اوج مصرف را هم در نظر گرفت.

 

روشنایی آسانسور بیماربر

تقریباً همه آسانسورهای بیمارستانی مدرن مجهز به چراغ های LED هستند که حداقل انرژی را با حداکثر خروجی نور مصرف می کنند. در برخی موارد، کمک های پزشکی باید در داخل آسانسور انجام شود، بنابراین شرایط روشنایی بسیار سخت است.

 

ارتعاش آسانسور بیماربر

برای جابجایی بیماران با وضعیت بحرانی، لازم است سطح ارتعاش را که نه تنها بر وضعیت بیمار، بلکه بر کار تجهیزات کمکی نیز تأثیر می گذارد، به حداقل برسانید.

 

افزایش الزامات بهداشتی آسانسور بیماربر

سطوح بالابر آسانسور بیمارستان باید از مواد دارای گواهی بهداشت و سلامت ساخته شده باشد که قابلیت ضد عفونی داشته باشند.

 

آسایش افراد دارای معلولیت

آسانسورهای بیمارستان مجهز به نشانگرهای نوری و صوتی مازاد هستند که امکان سوار شدن راحت را نه تنها برای بیماران معلول، بلکه برای بیمارانی با اختلال بینایی و شنوایی نیز فراهم می کند. یک نکته ی اساسی، نرده ای در اطراف محیط آسانسور است.

 

دقت توقف بالا در آسانسور بیمارستانی

از آنجایی که آسانسورهای بیمارستانی بیشتر برای حمل بیماران روی صندلی چرخدار یا ویلچر استفاده می شوند، حتی تفاوت کوچکی بین سطوح آسانسور و کف مشکلات بیشتری را برای ورود و خروج بیمار ایجاد می کند.

 

سرعت آسانسور بیمارستانی

سرعت آسانسور به طور کلی با تعداد طبقه ساختمان تعیین می شود. یک راهنمای کلی این است که سفر بین طبقه بالا و پایین نباید بیش از 30 ثانیه طول بکشد. با اعمال این قاعده اساسی و در نظر گرفتن عواملی مانند هدف، ویژگی ها و خط مشی خدمات ، سرعت مطلوب ساختمان را تعیین کنید.

 

محاسبه ی ترافیک در آسانسور بیمارستانی

هنگام تصمیم گیری در مورد تعداد کابین آسانسور، ظرفیت سرنشینان و طبقات  ، مطالعه داده های عددی برای محاسبه ترافیک مورد نیاز است. آسانسورها باید طوری طراحی شوند، تا در زمان ترافیک بالا به عبارتی؛ افزایش تردد بهترین عملکرد را بدون هیچ گونه تعللی داشته باشد.

 

شبیه سازی

می توان تقاضای تردد ساختمان را با رایانه شبیه سازی کرد تا در مورد وضعیت خدمات مانند متوسط ​​زمان انتظار و احتمال انتظار طولانی مدت اطلاعات بیشتری کسب کند. ادغام شبیه سازی نتیجه با محاسبه ترافیک برای برنامه ریزی دقیق تر. خروجی شبیه سازی شامل ساعات اوج و شرایط سرویس معمول است.

 

کفپوش آسانسور بیمارستانی

نکته ی دیگری که در مورد طراحی آسانسورهای بیمارستانی باید درنظر بگیرید، کفپوش مقاوم در برابر لغزش و روشنایی زیاد با نورپردازی یا روشنایی محیطی به جای نورپردازی مستقیم است. مسئله ی نورپردازی به هنگام حمل و نقل بیماران حائز اهمیت است.

دوام و قابلیت اطمینان عوامل کلیدی هنگام تعیین آسانسور برای محیط های مراقبت های بهداشتی هستند.

باید به انتخاب ظرفیت آسانسور ، اندازه باز شدن درها و سرعت توجه شود و اطمینان حاصل شود که کارکنان ، بیماران و بازدیدکنندگان همه از دسترسی مناسب برخوردار هستند. این بدان معناست که  انتخاب معماران و مشاوران در اولین مرحله از فرایند طراحی ساختمان ضروری است. که شرکت اوج گستران پادرا بهترین تکنسین و طراحان را به این منظور گرد هم آورده است.

تعمیر و نگهداری مطابق با الزامات عملیاتی بیمارستان برای حفظ عملکرد آسانسورها تا حد امکان و به حداقل رساندن اختلال بسیار مهم است.

 

ابعاد آسانسور بیمارستانی

آسانسورهای بیمارستانی باید دارای حداقل ابعاد داخلی 1600 میلی متر عرض و 1400 میلی متر عمق باشند و نرده ها باید در دو طرف و دیوارهای عقب قرار گیرند. بالابرهای واگن برقی و برانکارد باید حداقل اندازه 1400 میلیمتر × 2400 میلیمتر داشته باشند تا واگنهای تا 800 میلیمتر × 2375 میلیمتر را در خود جای دهند. این آسانسور باید دارای بار مجاز 2500 کیلوگرم باشد.

 

شما بزرگواران می توانید با راه های ارتباطی زیر با ما در ارتباط باشید.

 

شماره تماس :

09128066284

 

اینستاگرام :

asa_elevator_group

 

آدرس :

کرج ، فردیس ، جنب سازمان آب ، یکم غربی ، پلاک ۸

 

حجره اینترنتی:

asaelevator

 

مدیریت :

محسن یعقوبی

 


شرکت آسانسور در تهران, شرکت های آسانسور در کرج, شرکت های آسانسور در تهران, شرکتهای آسانسور درتهران, شرکتهای آسانسوری در تهران, شرکت آسانسور آسا, شرکت آسانسور آسا در تهران, شرکت آسانسور آسا در کرج, شرکت آسانسور سازی آسا, لیست شرکت های آسانسوری, لیست شرکت های آسانسور در تهران, لیست شرکت های آسانسور تهران, لیست شرکت های آسانسوری تهران, لیست شرکتهای آسانسوری تهران, لیست شرکتهای آسانسور کرج, لیست شرکتهای آسانسور در تهران, لیست شرکت آسانسور کرج و تهران, اسامی شرکتهای آسانسوری, اسامی شرکت های آسانسوری, اسامی شرکت های آسانسور, صندلی متحرک

اسامی شرکتهای آسانسور, اسامی شرکت های آسانسور تهران, اسامی شرکتهای آسانسور تهران, نام شرکت آسانسور, نام شرکت آسانسوری, نام شرکتهای آسانسور, نام شرکت های آسانسوری, نام شرکت های آسانسور در تهران, شرکت نصب آسانسور در تهران, شرکتهای نصب آسانسور در تهران, صندلی متحرک شرکت های نصب آسانسور کرج, شرکت نصب اسانسور تهران ,شرکت نصاب اسانسور تهران, شرکت نصب و راه اندازی آسانسور, شرکت های نصب و راه اندازی آسانسور, آدرس شرکت های نصب آسانسور, لیست شرکت های نصب آسانسور,

شرکت نصب و نگهداری آسانسور, شرکتهای سرویس و نگهداری آسانسور, شرکتهای سرویس آسانسور در تهران, شرکت سرویس آسانسور تهران, شرکت تعمیر آسانسور تهران, شرکت تعمیرات آسانسور در تهران, شرکت ساخت آسانسور, شرکت های ساخت آسانسور, شرکت ساخت و نصب آسانسور, شرکت سازنده آسانسور در تهران, شرکت های سازنده آسانسور, شرکت های سازنده آسانسور در تهران, شرکت آسانسور سازی, شرکت های آسانسور سازی, شرکتهای آسانسور سازی تهران, شرکت آسانسور سازی در تهران,صندلی متحرک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *