شنبه تا چهار شنبه 8 تا 16
بیمه آسانسور چیست , یک نوع بیمه مدنی می باشد. بدین گونه که هر زمانی بر اثر حوادث آسانسور ، ساکنین ساختمان مسئول جبران خطرات جانی و مالی شدند ، شرکت بیمه حوادث آسانسور در صدد جبران خسارات وارد شده بر می آید.
هر چند بیمه آسانسور برای ساختمان اجباری نیست اما در صورت بروز حادثه و نداشتن بیمه آسانسور، ساکنین مجبور به پرداخت خسارات وارد شده می باشند. و از آنجایی که خسارات وارده معمولا جانی است، مبلغ خسارت بهوجود آمده بسیار زیاد است.
تصور کنید سوار آسانسور میشوید و سقوط ناگهانی یا شدید را تجربه میکنید. این سقوط آنقدر شدید است که باعث میشود دست شما بشکند. این نمونهای از مسئولیت آسانسور است.
هنگامی که یک آسانسور خراب میشود، مشتری سوار بر آسانسور ممکن است در معرض آسیبهای جدی قرار گیرد. اگرچه آسیبهای آسانسور اغلب اتفاق نمیافتد، اما در صورت وقوع، باید بدانید که چگونه باید عمل کنید. بیمه آسانسور میتواند از شما در برابر حوادث پیشبینی نشده محافظت کند.
بسته به شرایط، طرفهایی که مسئول هستند، ممکن است متفاوت باشد. اکثر اوقات طرفین مسئول شامل سازنده آسانسور، طراح، تکنسین تعمیرات و نگهداری، شرکتهای تعمیراتی که در آسانسور کار میکردند و مالک ساختمان هستند.
همه آسانسورها از زمان نصب و راه اندازی اولیه باید از لحاظ داشتن گواهی استاندارد از موسسه استاندار ایران، بررسی و کنترل شوند. زیرا برای تهیه پایان کار ساختمان از شهرداری، داشتن گواهی استاندارد آسانسور الزامی میباشد.
تهیه بیمه مسئولیت آسانسور از یک شرکت معتبر بیمه ای برای تمامی آسانسورهایی که در ساختمان نصب هستند، باید از طرف مدیر ساختمان انجام شود.
شما هرگز نمیدانید که کجا و کی چه اتفاقی خواهد افتاد و از همه مهمتر چه آسیبی به شما وارد خواهد شد.
بیمه آسانسور، مسئولیت پرداخت غرامت به اشخاص ثالثی را که در اثر تصادف آسانسور در ساختمان شما مجروح شدهاند بر عهده میگیرد.
بیمه مسئولیت حوادث آسانسور از مالک یا اپراتور آسانسورهایی که تحت تعمیر و نگهداری منظم هستند، محافظت میکند.
مسئولیت شما در قبال مطالبات غرامت شخص ثالث به دلیل حوادثی که ممکن است در آسانسورهای شما رخ دهد، در پوشش نوشته شده در بیمه نامه شما تضمین میشود.
بیمه حوادث آسانسور را میتوان توسط مدیران ساختمان یا توسط اجارهداران خریداری نمود.
1-پوشش فوت
2-پوشش نقص عضو
3-پوشش هزینه های پزشکی
4-پوشش خسارت مالی برای آسانسورهای باربر
معمولا در ساختمان های 4 طبقه به بالا برای سهولت در رفت و آمد ساکنین راه اندازی آسانسور یکی از ضروریات بوده . از این رو هر ساختمانی که آسانسور نفربر و یا آسانسور حمل بار داشته باشد بهتر است که بیمه آسانسور داشته باشد.
به عنوان مثال ممکن است بر اساس نیاز هر ساختمان چند نوع آسانسور در آن مورد استفاده قرار گیرد. مخصوصا در بیشتر ساختمان های تجاری که آسانسور حمل بار در کنار آسانسور نفر بر وجود دارند، تهیه بیمه آسانسور برای هر کدام از آسانسورها بر اساس نوع و مشخصات همان آسانسور الزامی میباشد.
انواع بیمه آسانسور از شما در برابر غرامتهایی محافظت میکند که ممکن است توسط اشخاص ثالث یا ذینفعان آنها، در پی حوادثی که در آسانسورهای تعمیر شده در مسئولیت شما، یا آسانسورهای تعمیر شده در ساختمانهای متعلق به شما رخ میدهد، درخواست کنند.
در رسیدگی به حوادث، غرامت بسته به تعداد افراد یا تصادفات، در صورت آسیب بدنی و یا خسارت مادی، در چارچوب پوشش بیمه شما، پرداخت میشود.
مسئولیت آسانسور بر اساس یک نوع ادعای آسیب شخصی به نام سهل انگاری است. به طور کلی، تصادفات آسانسور به دلیل سهل انگاری از طرف مسئول حادثه رخ می دهد. اگر طرفی که به طور بالقوه مسئول است، در انجام وظایف خود کوتاهی کند، سهل انگاری کرده است.
ارزیابی اینکه چه کسی مسئول تصادف آسانسور است بستگی به ماهیت حادثه دارد.
افرادی که ممکن است مسئول حوادث آسانسور باشند عبارتند از:
1-مالک ساختمانی که آسانسور یا پله برقی در آن قرار دارد
2-هر شرکت تعمیر و نگهداری آسانسور که برای بازرسی یا تعمیر آسانسور استخدام شده است
3-طراحان آسانسور یا سازندگان آسانسور
4-هر شرکتی که آسانسور را نصب میکند
5-متصدیان یا کارکنانی که مسئول راهاندازی اپراتور دستی هستند
تعیین شایعترین نوع حادثه آسانسور دشوار است زیرا شرایط بسیار متفاوتی وجود دارد که باعث اتفاق افتادن آنها میشود.
ادعاهای تصادف آسانسور از اشتباهی که کارمند مرتکب شده تا مشکل در فرآیند نصب را شامل میشود.
1-درهای آسانسور به طور غیرمنتظرهای به روی مشتری بسته میشود و باعث آسیب میشود
2-حرکات ناگهانی آسانسور یا “سقوط آزاد” که باعث سقوط سریع یا شدید آسانسور میشود
3-هنگامی که فردی به پایین چاه آسانسور میافتد که به راحتی قابل مشاهده نیست
4-زمانی که آسانسور برای مدت زمان قابل توجهی بین طبقات گیر میکند
5-نقص در طراحی یا ساخت آسانسور یا درهای آن
مسئولیت خسارتهای ناشی از حوادث آسانسور، همگی بر عهده مدیران و مالکان ساختمان میباشد.
همچنین مدیر ساختمان میتواند به نمایندگی از همه ساکنین ساختمان، بیمه آسانسور را انجام دهد. در این حالت هر کس می تواند حق بیمه خود را پرداخت میکند.
امیدواریم که شما از این مقاله راضی بوده باشید .
توصیه می شود برای کسب اطلاعات بیشتر دیگر وبلاگ های ما را مطالعه کنید.
موفق باشید …
شما بزرگواران می توانید با راه های ارتباطی زیر با ما در ارتباط باشید.
شماره تماس :
اینستاگرام :
آدرس :
کرج ، فردیس ، جنب سازمان آب ، یکم غربی ، پلاک ۸
حجره اینترنتی:
مدیریت :
محسن یعقوبی