شنبه تا چهار شنبه 8 تا 16
وزن موتور آسانسور چقدر است, یکی از عوامل تأثیرگذار در طراحی موتورخانه آسانسور است و دانستن آن به شما کمک میکند تا علاوه بر در نظر گرفتن تمهیدات مناسب برای حملونقل، برای آن پایههای مناسبی بسازید و از حوادث احتمالی جلوگیری کنید.
به نوع و سرعت آن و همچنین ظرفیت کابین بستگی دارد. سنگینترین نوع موتور آسانسور، موتور کششی گیربکس دار است. حداقل وزن این نوع موتور، 450 کیلوگرم است و حداقل وزن موتورهای گیرلس نیز به 150 کیلوگرم میرسد که معمولاً وزن موتورهای آسانسور خارجی، کمتر از ایرانی است.
از مهمترین مشخصات موتور آسانسور، میتوان به قیمت و وزن آن اشاره کرد که تأثیر زیادی در محاسبه قیمت کلی آسانسور و هزینه حملونقل آن دارد.
علاوه بر این، هنگام خرید این قطعه باید به مزایا و معایب آن توجه کنید. به عنوان مثال اگر معایب موتور آسانسور آسا لیفت از مزایای آن بیشتر است، باید به سراغ موتور آسانسور ساخت برندهای دیگر بروید و پیش از خرید، در مورد آنها نیز بهخوبی تحقیق کنید.
یکی از اولین مسائلی که برای انتخاب موتور آسانسور باید به آن توجه داشته باشید.
ما موضوع این مقاله از شرکت آسا لیفت را به معرفی وزن انواع موتور آسانسور اختصاص داده ایم.
همان طور که می دانید هر وسیله ای ظرفیت مشخصی دارد و استفاده بیشتر از ظرفیت آن موجب آسیب به آن وسیله می شود، موتور آسانسور نیز از این قائده مستثنی نیست.
وزن انواع موتورهای آسانسور با هم تفاوت دارد و هر کدام از آن ها با توجه به وزنشان ظرفیت خاصی دارند و فشار بیش از اندازه به این موتورها موجب خرابی و آسیب به آن می شود.
در ادامه اطلاعات بیشتری در این خصوص به شما ارائه خواهیم داد.
موتور آسانسور اصلی ترین بخش یک آسانسور است و وظیفه تامین انرژی را بر عهده دارد.
برای انتخاب موتور آسانسور گزینه های متعددی پیش رو دارید و هر کدام از نمونه های آن ها وزن مشخصی دارند. برای مثال برای آسانسورهایی که وسایل سنگین را با آن حمل می کنند باید از موتورهایی استفاده شود که وزن بالاتری دارند که در نتیجه این موتورها توان بالاتری هم خواهند داشت. در ادامه وزن چند نمونه از موتورهای آسانسور را بررسی می کنیم.
این نوع موتور ساخت کشور ایتالیا بوده و یکی از معروف ترین برندهای موتور آسانسور است. وزن این نوع موتورهای آسانسور ۱۴۰ کیلو گرم بوده با توجه به این وزن این موتور توان قابل قبولی دارد و می تواند تا وزن ۶۰۰ کیلوگرم را جا به جا کند.
از بهترین نمونه های موتور بدون گیربکس می توان به این موتورها اشاره کرد. وزن این موتورها برابر با ۱۵۰ کیلوگرم است، که بازدهی بالایی دارد. این موتورها با این میزان وزن برای آسانسورهای پرترافیک گزینه خوبی هستند.
از باکیفیت ترین موتورهای آسانسور می توان به موتورهای الکو TR5 5.5KWاشاره کرد. این موتورها دارای وزن بالایی هستند و وزن آن ها معادل ۲۵۰ کیلوگرم است که این وزن توانسته ظرفیت استاندارد این موتور را به ۵۰۰ کیلوگرم افزایش دهد.
وزن بالا و مصرف برق زیاد موتورهای گیربکسی باعث شد تا موتورهای گیرلس یا فاقد گیربکس، تولید شوند.
در موتور آسانسور گیرلس، نیروی الکتریکی مستقیماً باعث چرخیدن فلکه شیار و حرکت کابین میشود. از مهمترین مشخصات موتور آسانسور گیرلس میتوان به سرعت بالای انتقال کابین بین توقفها اشاره نمود، موضوعی که استفاده از آن را برای ساختمانهایی که ترافیک بالای مسافر دارند، مناسب میکند. همانند موتورهای گیربکسی دو سرعته، حرکت آسانسورهای دارای موتور گیرلس نیز نامحسوس است.
به دلیل تکنولوژی پیشرفتهتر، قیمت موتور آسانسور گیرلس از نوع گیربکسی بیشتر است.
در آسانسورهای هیدرولیکی، نیروی الکتریکی به نیروی هیدرولیکی تبدیل میشود. این آسانسورها با فشار روغن کار میکنند و زمانی که فشار روغن موجود در جک زیر آسانسور از وزن کابین آن بیشتر باشد، کابین آسانسور به سمت بالا حرکت میکند و در صورتی که این فشار کمتر باشد، حرکت بهصورت برعکس صورت میگیرد. موتور آسانسور هیدرولیکی نیز در دو نوع مغروق در روغن و خشک تولید میشود.
این نوع موتور با روغن و مایع هیدرولیکی پوشیده شده و در پاورپوینت آسانسور قرار دارد. این موتور بدون صدا کار میکند و علاوه بر حرکت آرام، قیمت مناسبی نیز دارد.
این موتور در کنار محفظه روغن هیدرولیک قرار دارد و وظیفه آن انتقال نیروی الکتریکی برای تغییر فشار در پمپ روغن است. از این نوع موتور بیشتر در آسانسورهای باربر استفاده میشود.
و در آخر
شما بزرگواران می توانید با راه های ارتباطی زیر با ما در ارتباط باشید.
شماره تماس :
اینستاگرام :
آدرس :
کرج ، فردیس ، جنب سازمان آب ، یکم غربی ، پلاک ۸
حجره اینترنتی:
مدیریت :
محسن یعقوبی